Natuurlijke Yoga in Meppel, Diever & Ruinen

Voor meer ontspanning en ruimte, stromende energie en vitaliteit! 

yoga6

Innerlijke rust en stilte ervaren en weer glimlachen naar jezelf

In de lessen Natuurlijke Yoga blijven we de stress een grote stap voor! We laten spanning los en bevorderen een vitaal krachtig & soepel geaard lijf. 

Belangstellenden, jong en wat ouder, meer of minder lenig, met en zonder yoga – meditatie ervaring, zijn van harte uitgenodigd voor een

GRATIS PROEFLES 

Cursus Natuurlijke Yoga op dinsdag in MEPPEL (OOSTERBOER)

van 10.30 – 11.45 & 19.00 – 20.15 u

Wijkcentrum De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel – Oosterboer

Natuurlijke Yoga op woensdag in DIEVER

van 10.30 – 11.45 u 

Couleur Vocale, Hoofdstraat 56 te Diever  Gelegen: tussen de winkel en het uithangbord van Couleur Vocale door, de studio ligt achter het huis.

Cursus Natuurlijke Yoga op donderdag in RUINEN        

19.30 – 20.45 u 

’t Neie Punt,  Jan Wierengaweg 109 te Ruinen.  Gelegen: Het ‘ronde’ dorpscentrum bevindt zich midden op het terrein van het nieuwe wooncentrum voor ouderen. Halverwege de Jan Wierengaweg sla je, gezien vanaf de Brink, linksaf de oprit op naar ’t Neie Punt. Ervoor is ruimte om te parkeren.

Bijdrage lessen Natuurlijke Yoga

Gratis proefles voor belangstellenden. Instroom blijft mogelijk, de betaling wordt naar verhouding aangepast.

– Voor een losse les vraag ik € 12,50

– De bijdrage voor de serie van 15 lessen (Meppel en Ruinen), die loopt tot aan de Kerstvakantie, is echter € 145,- De serie van 12 lessen in Diever kost € 115,-

Kan je een keer niet? Geen probleem! Deze les kan ALTIJD ingehaald worden bij een van de andere lessen in Hoogeveen, Ruinen, Diever of Meppel!

Wat kan je aantrekken en mag je meenemen naar de les? Trek vooral makkelijk zittende, niet knellende kleding aan en neem een yoga mat mee. Als toebehoren zijn een extra verwarmend vest om tijdens de ontspanning aan te trekken en eventueel een kussentje en/of dekentje fijn om mee te nemen. Sommigen nemen een eigen flesje water mee. 

Is het wel iets voor jou? We hebben allemaal onze gemakken en ongemakken met ons lijf en ieder kent daarin zijn eigen lichaam als beste. Door te bewegen van ‘binnen uit’, vanuit het milde contact met het eigen lichaam, kan je zonder te forceren op een luchtige manier ruimte, soepelheid en diepe ontspanning creëren. De bewegingen zijn rond en vloeiend en daarom op ieder niveau makkelijk te doen!  Ieder op zijn/haar manier binnen de mogelijkheden die jouw lichaam heeft. Het lijkt mij een uitdaging om jou dat te laten ervaren! 

Door de innerlijke rust en verbinding kom je dichter bij jezelf,

dichter bij je natuurlijke manier van zijn;

dus dichter bij je innerlijke wijsheid, liefde en kracht!

This page has the following sub pages.