Training in Stress Reductie

Nieuw: Training in Stress Reductie te Hoogeveen

Gedurende 7 achtereenvolgende weken zal aan een kleine groep van maximaal 6 deelnemers een training in stress reductie aangeboden worden. Doel is om, naast het vergroten van het vermogen fysiek te ontspannen, ook te kijken naar het gedrag en de gedachtes die een meer ontspannen levenshouding kunnen bevorderen. Enerzijds zal door informatieverstrekking en groepsgesprekken zelfinzicht en bewustwording rond stressvermindering bevordert worden. Anderzijds komt een combinatie van mindfulness met fysieke training aan bod via ontspanningsoefeningen, bodyscan, focussen, concentratie oefeningen, aarden, ademhalings- en vitaliserende oefeningen. 

Start: woensdag 10 september van 13.30 – 15.15u in het Centrum voor Welzijn & Gezondheid, Het Haagje 109 te Hoogeveen

Kosten: € 225,- voor 7 bijeenkomsten. Maximaal 6 deelnemers.

NB. Het blijkt dat werkgevers vaak bereid zijn in de kosten voor coaching of stressconsultancy tegemoet te komen. Iedere werkgever is immers gebaat bij goed functionerende, gezonde werknemers. Het loont zeker de moeite om dit te onderzoeken en bespreekbaar te maken.

Het is voor bedrijven mogelijk om op locatie van een professional individuele coaching en groeps- ontspanningstrainingen aan te vragen. Daarvoor zullen andere kosten in rekening gebracht worden.