Referenties

Over de Natuurlijke Yoga:

Janneke 

‘Elke week zie ik uit naar de yogales met Annemieke. Ik beschouw die echt als een cadeautje voor mezelf. Het mooie is, je hoeft niet superfit en lenig te zijn om mee te kunnen doen. 
Annemieke weet door haar opleiding Lichamelijke Opvoeding heel goed wat ze doet en wat verantwoord is. Ze zorgt voor een fijne sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.’ 

Loes

Yoga bij Annemieke geeft mij dat ik bewust mezelf voel en me gedragen voel op moeder aarde. De afwisselende oefeningen ervaar ik als een ontspannen inspanning; eindigend in een ultieme ontspanning waar ik nog dagen profijt van heb. Het is prettig van Annemieke yogales te hebben. Ze is relaxed en ze heeft een flinke dosis humor.

Sieto

Ik ben 42 jaar en zag een advertentie voor een proefles yoga in Oosterboer. Ik wilde dit graag proberen om mezelf wat handle’ s te geven om makkelijker te kunnen ontspannen.
Niks zweverigs, je neemt een kijkje in je lichaam en pakt daar dingen aan waar de meeste mensen geen tijd meer voor hebben. Het is een goede manier om de alledaagse drukte even te ontsnappen en om te leren omgaan met druk en stress. Ik vind Annemieke een gemoedelijke en geduldige vrouw die er alle tijd voor neemt om je dit te laten ervaren.

Greet

Donderdagavond naar de yoga bij Annemieke. Een avond voor mezelf om weer in contact te komen met mijn lijf, om mijn spanningen te voelen en via de oefeningen proberen te ontspannen. De oefeningen komen met regelmaat terug, daarnaast wordt er  steeds iets nieuws toegevoegd. Heerlijk om me over te geven aan de stem van Annemieke bij de ontspanning. Een ontspannen manier om in een fijne groep met mijn lichaam bezig te zijn!

Margreet

Ik vind de yoga lessen van Annemieke heel bijzonder. Bij het binnenkomen voel je al een prettige, ongedwongen stemming en beginnen de opgehoopte spanningen van de afgelopen week van je af te vallen. Met een vleugje humor en met informatieve wetenswaardigheden begeleidt ze je door soepele, rustige, mindvolle yoga houdingen. Je komt dan weer even helemaal tot jezelf en voelt de nieuwe energie binnenstromen die nog dagen voelbaar is. Ik heb geluk dat ik Annemieke ben tegengekomen en ook de Natuurlijke Yoga heb leren kennen, naast de Vinyasa Flow yoga die ik thuis zelf beoefen.

Over Metamorfose Massage

Marianne

Voor het eerst heb ik  een metamorfose massage uitgeprobeerd. In het begin was ik nog veel aan het praten en opeens helemaal stil geworden. Een wonder! Ik vond de massage heerlijk werd helemaal ontspannen en heb dat nog dagen gevoeld! Ga ik meer bij Annemieke doen ook omdat ik me zo op mijn gemak voelde bij haar.