Advies bij eigen yoga practise en privé yoga les

Advisering bij het opbouwen van een eigen yoga discipline:  Als je geen lessen wilt volgen in een groep, maar wel graag zelf aan de slag wilt gaan met yoga beoefening thuis of op je werk, dan kan ik je daarin persoonlijk advies geven. We werken 3 keer samen, waarin jou oefeningen op maat aangereikt worden en uitleg gegeven wordt. Uiteindelijk stellen we een reeks oefeningen samen waarvan je hele lichaam krachtiger, soepel en ontspannen wordt. Deze oefeningen kan je naderhand bekijken op je computer of schriftelijk nog eens nalezen. Per mail of Skype kan daarna, indien gewenst, meer uitleg gegeven en vragen beantwoord worden.

Kosten: € 235,- excl. reiskosten en reistijdyoga4

Waar: advisering bij de opbouw van een eigen yoga practise kan bij je thuis gegeven worden, maar ook op kantoor, of tijdens je vakantie.  

In een prive yoga les is er alle tijd en ruimte om op jou alleen af te stemmen. We maken een persoonlijk trainingsplan en helpen jou je doelen te bereiken. Specifieke onderwerpen ( fysieke klachten/blessures, spanning/burn out, levensvragen) komen aan bod en we gaan er op jouw niveau mee aan de slag. Je krijgt advies op maat hoe je de ontspanning van je lichaam kan bevorderen, je lichaam soepel en krachtig kan houden en de verbinding met je lichaam en jezelf kan uitbreiden en onderhouden.

Voorbeelden uit de praktijk waarom mensen voor een individuele sessie kiezen:

  • na revalidatie, bij specifieke klachten of een blessure
  • als je een druk leven hebt en meer wilt ontspannen
  • indien je een specifiek trainingsdoel hebt of graag sneller vooruit wilt komen met yoga
  • of als je yoga wilt doen maar liever niet in een groep
  • als je juist les wilt met een groep, maar dan met je eigen groep. Op kantoor bijvoorbeeld. Of tijdens je vakantie. Of voor teambuilding. Met vrienden of vriendinnen.

Waar: een privé les in yoga  kan bij je thuis gegeven worden, maar ook op kantoor, of tijdens je vakantie.

Kosten: € 70,- per sessie van ongeveer 5 kwartier, excl. reistijd en reiskosten