Metamorfose Massage

Een heerlijke meditatieve massage die diep ontspannend doorwerkt!

Metamorfose massage is een eenvoudige methode, waarbij m.n. de aanraking van de reflexlijn van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd plaatsvindt. De milde aanraking is uiterst ontspannend en diep helend. Van binnenuit krijgt de levensenergie, de natuurlijke energie zoals die van oorsprong aanwezig is, weer de ruimte om te gaan stromen. Het zelf-genezende vermogen wordt aangesproken en geactiveerd! 

Iedere ziel ondergaat gedurende het leven invloeden die bevorderend of stagnerend kunnen werken op de levensenergie. De Metamorfose Massage bevordert beweging in en transformatie van de blokkades, waardoor de levenskracht weer kan gaan stromen. 

Een metamorfose massage helpt ons te worden wie we in wezen zijn! 

voeten

Met aandacht en in alle rust wordt de reflexlijn van de wervelkolom  op de voeten, de handen en het hoofd aangeraakt. Door deze reflexlijn, door mij ook wel ‘levens-lijn’ en in de metamorfose massage  ‘prenataal-lijn’ genoemd, vanuit een onthechte en respectvolle houding te masseren, ondervinden alle chakra’s en blokkades een positieve helende werkingEr komt een proces op gang waarin algehele ontspanning in lichaam en geest plaatsvindt en de verbinding met je diepste zelf bevordert wordt. Belemmerende gedachten-patronen en stagnaties worden door heling van binnen uit langzaamaan losgelaten, waardoor de individuele talenten, kwaliteiten en levensvreugde weer volop de kans krijgen te ontplooien.

                                       samenwerking

Metamorfose Massage behandeling

De massage vindt in samenspraak plaats op de voeten, de handen en/of het hoofd. De massage wordt gegeven in een meditatieve sfeer. Desgewenst is er na afloop van de behandeling ruimte om dieper in te gaan op de wederzijdse ervaringen.

De behandeling duurt ruim een uur.

Kosten: € 50,-  Op locatie vraag ik € 55,- excl. reiskosten

Intuïtieve Massage behandeling

Het is incidenteel mogelijk in mijn praktijk of op locatie een ontspannende intuïtieve massage behandeling te krijgen. Deze massage is, naast het losmaken van weefsels, gericht op de bevordering van de energiedoorstroming in het lichaam. Spanningen lossen op, verhardingen in spieren verzachten, de positieve aandacht geeft algehele verlichting aan je lijf. Ontspanning kan indalen en zich verspreiden in het lichaam. De energie komt in balans en een nieuwe harmonie ontstaat. Ik geef een intuïtieve massage waarbij ik gebruik maak van een combinatie van diverse massage technieken (klassiek, rebalancing, pulsing, energetisch). Desgewenst is er tijdens of na afloop van de behandeling ruimte om dieper in te gaan op de wederzijdse ervaringen. 

De behandeling duurt ruim een uur.

Kosten: € 50,-  Op locatie vraag ik € 55,- excl. reiskosten

Cursus Metamorfose Massage in HOOGEVEEN

Wanneer: De cursus metamorfose massage vindt plaats op

20 september van 10.00 – 15.00 uur,

11 oktober van 10.00 – 13.00 uur

en  1 november van 10.00 – 15.00 uur

Waar: De cursus wordt gegeven in het Centrum voor Welzijn & Gezondheid, Het Haagje 109 te Hoogeveen

Zie verder onder Agenda.