Mediteren naar Diepe Stilte va. 30 nov

Tijdens deze avonden laten we de drukte van de maand los. We gunnen onszelf een rustmoment om te mediteren naar diepe stilte en om zo liefdevol stil te staan bij wat er is.

Inline afbeelding 7  We nemen de tijd voor de reis naar binnen. Het is een reis om ons weer te verbinden met onze altijd aanwezige en zuivere essentie, de lichtbron in ons. Door ons lichaam te ontspannen en onze geest op vriendelijke wijze te verstillen ervaren we opnieuw onze heelheid en komen we tot rust. Vanuit die vredige stilte ontstaat de innerlijke ruimte geïnspireerd te worden over de weg die we gaan.

Je hebt de ruimte ervoor te kiezen in de stilte te vertoeven, maar je kan je ook bezinnen op een thema uit je leven die nu voor je speelt.

Hoe ziet een meditatie avond er uit? We laten ons inspireren door Zen – en Dru Meditatie: We stimuleren eerst Lichaam en Geest om spanning en drukte los te laten. Daarna volgt een geleide- of stilte meditatie en is er een korte thee pauze waarin we met aandacht in stilte drinken. Het derde deel van de avond is een stilte meditatie. We eindigen de avond met een kopje thee en delen onze meditatie ervaringen.        

Waar: In huislijke sfeer Koekange – Marterhaar

Tijd: Inloop vanaf 19.10u. Stilte vanaf 19.30. Om 21.30u ronden we af.

Kosten: 3 meditaties € 22.50. Losse bijeenkomst € 10,-

Meenemen: Het gaat er om dat iedereen gemakkelijk zit. Dat kan op de grond zijn, op een meditatie kussentje of op een stoel. Mocht je een meditatie krukje of kussentje prefereren, neem die dan mee. Neem verder je pantoffels mee en toebehoren die je prettig vindt om mee te mediteren (dekentje, sjaal o.i.d.).