Meditatief wandelen in de Kerstvakantie op 29 dec

Meditatief wandelen bij de Anserdennen

Als het weer het toelaat gaan we in stilte met aandacht lopen, waarbij we bewust de aarde gaan aanraken. Zo komen we vanzelf in een vredige verbinding en kunnen we volop gaan genieten van de prachtige natuur om ons heen. Als we een mooie plek vinden zullen we enkele momenten in stilte zitten of wat oefeningen doen om nog meer te ontspannen. Lekker in de kerstvakantie een frisse neus halen en plukken van de krachtige gezamenlijke energie. 

De ruimte, de rust en de stilte van het bos en de heide stimuleert ons om de stilte in onszelf te hervinden. Door de natuurlijke omgeving laten we makkelijker los en kunnen we ontspannen aankomen in het nu! De zuivere  lucht zal ons goed doen en nieuwe energie geven. De prachtige natuur helpt ons weer in verbinding te komen met onze diepste natuur om zo onze vrede en vrijheid te hervinden. 

Verzamelen: Buiten bij het Theehuis de Anserdennen te Ansen: Vanaf Ruinen​​ in Ansen de eerste weg rechts inslaan de Grote Esweg op. Rijdt door tot het bos. Je kan daar parkeren of het zandpad opgaan. Kiest je voor het laatste, houdt dan links aan.

Tijd: 13.30 – 15.30 u

Meenemen: Waterdichte wandelschoenen en plastic of plastic kussentje om op te zitten. Kleding naar de weersomstandigheden.

Bijdrage: € 7,50 Na afloop kunnen we in Theehuis De Anserdennen wat drinken