Meditatie dag ‘De lente vieren’

Yoga   Mindfulness   Labyrint

yoga meditatie

Deze voorjaarsdag bewegen we naar de rust en de stilte. We laten los wat we niet meer nodig hebben, maken ruimte voor nieuwe verfrissende energie en vullen ons ermee op.

We trekken ons terug uit de drukte, de verwachtingen en alles wat we nog moeten en willen doen. De dag is een rustpunt, een dag om ‘stil te staan’ en terug te komen bij jezelf.

Misschien heb je vragen om in de stilte je licht over te laten schijnen of misschien wil je rust in je hoofd en weer verbinden. Er is in ieder geval alle tijd om de reis naar binnen te gaan en stil te staan bij wat er is. We ontspannen ons lichaam en onze geest, we verstillen en verbinden ons weer met onze bron. We laten ons vanuit onze innerlijke wijsheid en de wijsheid van een labyrint inspireren en doen nieuwe ideeën op. Vanuit de rust en verbinding kunnen we plannen maken en nieuwe initiatieven ontplooien.

Deze meditatie dag bevat een unieke combinatie van het belopen van een Labyrint en de beoefening van Mindfulness, Dru Meditatie en Natuurlijke Yoga.

Deze dag is voor iedereen die van bewegen houdt en de stilte wil beleven, makkelijk te doen.

IMG_7093

Het mooie labyrint, gelegen in Koekangerveld, bewandelen we meditatief. Het labyrint vormt een spiraalvormige weg naar binnen, naar een midden toe, maar ook een weg weer naar buiten. Het is een oud en heilig instrument van inzicht en vormt een spiegel van je ziel. In het labyrint kan je jezelf weer terug vinden en je weg door het leven, of facetten daarvan, belicht zien. Het meditatief bewandelen van deze mystieke weg zal altijd iets nieuws brengen en daardoor elke keer een verrassing zijn!

Tijd: 10.30 – 16.00 u. Inloop vanaf 10.00 u met koffie en thee.

Waar: Dorpshuis ‘De Veldhoek’, Ruinerweg 24a in Koekangerveld

Kosten: 37,50 incl. koffie en thee. Eigen lunch meenemen, voor karnemelk ed. wordt gezorgd!

Meenemen: yoga mat en eventueel een meditatie kussen, extra verwarmend vest om tijdens de ontspanning aan te trekken en een kussentje en/of dekentje. De meditatie kan je ook zittend op een stoel doen.  

“ Soms hoef je alleen maar te stoppen en plotseling is daar een diep inzicht in de werkelijkheid… Sta jezelf toe in het moment te zijn. Geniet ervan contact te maken met de verfrissende en helende elementen in jezelf en om je heen. ”

Thich Nhat Hanh

spiegeling3b

Zo een dag die nog heerlijk lang kan nawerken