Cursussen Natuurlijke Yoga in Meppel, Koekangerveld & Ruinen.

‘Soepel ontstressen en ontspannen’

Open en stomend door inspanning en ontspanning

Yoga in Meppel, Ruinen en Diever

 Instroom mogelijk via GRATIS PROEFLES

Belangstellenden met en zonder yoga – meditatie ervaring zijn van harte uitgenodigd 

Voor een vitaal krachtig & soepel geaard lijf! 

yoga6

Innerlijke rust en stilte ervaren en weer glimlachen naar jezelf

Lessen Natuurlijke Yoga in MEPPEL (OOSTERBOER)

Start serie van 15 lessen op 30 augustus, instroom blijft mogelijk met gratis proefles

op dinsdag van 10.30 – 11.45 u  &  19.00 – 20.15 u 

Waar: Wijkcentrum De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel – Oosterboer

Informatie over de kosten en wat je mee kan nemen: zie hieronder

Lessen Natuurlijke Yoga op woensdag in KOEKANGERVELD! 

Start cursus van 11 lessen op 28 september, instroom blijft mogelijk met gratis proefles

op woensdag van 19.00 – 20.15 u

Waar: Dorpshuis De Veldhoek, Ruinerweg 24a in Koekangerveld

Informatie over de kosten en wat je mee kan nemen: zie hieronder

Lessen Natuurlijke Yoga op donderdag in RUINEN        

Instroom op de ochtend is mogelijk met gratis proefles. De avondgroep heeft een wachtlijst. Vanaf januari 2017 zullen er 3 yoga groepen in Ruinen zijn, waarvan 2 op de donderdagavond!

Op donderdag van 10.00 – 11.15 u & 19.30 – 20.45 u, na afloop drinken we, voor wie wil, beneden thee

Waar: ’t Neie Punt, Jan Wierengaweg 109 te Ruinen. Gelegen: Het ‘ronde’ dorpscentrum bevindt zich midden op het terrein van het nieuwe wooncentrum voor ouderen. Halverwege de Jan Wierengaweg sla je, gezien vanaf de Brink, linksaf de oprit op naar ’t Neie Punt. Ervoor is ruimte om te parkeren.

Informatie over de kosten en wat je mee kan nemen: zie hieronder

Bijdrage lessen Natuurlijke Yoga

  • Gratis proefles voor belangstellenden. Instroom met een gratis proefles blijft mogelijk, naar verhouding wordt de betaling van de vervolglessen aangepast. Op dit moment is er voor de avondgroep in Ruinen een wachtlijst!
  • Voor een losse les vraag ik € 12,50 Mensen zijn op deze manier vrij om te bepalen wanneer ze willen komen. Handig voor wie nu al weet een aantal keer niet te kunnen!
  • De bijdrage voor najaarsreeks van 15 lessen is € 155,-  De reeks in Koekangerveld bevat 11 lessen voor € 115,- De herfstvakantie is van 15 – 21 oktober. Na de herfstvakantie start in Ruinen een ochtendgroep 8 lessen a € € 75,-

Kan je een keer niet? Geen probleem! Deze les kan ALTIJD ingehaald worden in dezelfde yoga reeks, in dezelfde of een andere door jou gekozen week, in Ruinen, Koekangerveld of Meppel. Het is dus mogelijk dat je 2x per week een les volgt op verschillende plekken!

Wat kan je aantrekken en mag je meenemen naar de les? Trek vooral makkelijk zittende, niet knellende kleding aan en neem een yoga mat mee. Als toebehoren zijn een extra verwarmend vest of sweater om tijdens de ontspanning aan te trekken en eventueel een kussentje en/of dekentje fijn om mee te nemen. Sommigen nemen een eigen flesje water mee. Voor starters heb ik tijdelijk een yoga mat ter beschikking.

Voor Yogamatten kan je eens kijken op: Yoga matten. Een dikte van meer dan 1 cm is wel aan te bevelen. Twee keer per jaar bieden ook de Aldi en Lidle yoga matten aan. De gemiddelde prijs voor een redelijk goede mat ligt tussen de 17 en 27 euro!

Is het wel iets voor jou? We hebben allemaal onze gemakken en ongemakken met ons lijf en ieder kent daarin zijn eigen lichaam als beste. Door met plezier te bewegen van ‘binnen uit’,aangepast aan jouw mogelijkheden, vanuit het milde contact met het eigen lichaam, kan je zonder te forceren op een luchtige manier ruimte, soepelheid en diepe ontspanning creëren. De bewegingen zijn vriendelijk en vloeiend en daarom op ieder niveau makkelijk te doen! Ieder op zijn/haar manier binnen de mogelijkheden die jouw lichaam heeft. Het lijkt mij een uitdaging om jou dat te laten ervaren! 

canstock14765618