Informatie over de lessen Natuurlijke Yoga

Natuurlijk Stromen met Yoga

in Diever en Ruinen

GRATIS PROEFLES

Yoga voor iedereen

‘eenvoud – aarden – mindfulness’

zeer geschikt voor de actief oudere yoga belangstellende 

 Soepel bewegen met een geaard lijf! 

yoga6

Natuurlijke Yoga in Diever en Ruinen

is weer innerlijke rust ervaren en glimlachen naar jezelf

 

Natuurlijke YOGA op woensdag in DIEVER  

  • woensdag van 10.30 – 11.45 u

Waar: Theaterzaal van Stad en Esch, Westeres 7, 7981 BC Diever

 

Natuurlijke YOGA op donderdag in RUINEN 

  • donderdag van  10.30 – 11.45 u  &  19.30 – 21.00u

Waar: ’t Neie Punt, Jan Wierengaweg 109, 7963 CM te Ruinen

 

Nadere informatie:

Over de bijdrage mag je contact met mij opnemen. 

Nadrukkelijk vraag ik aan alle deelnemers te komen in ‘goede’ gezondheid! Tijdens de lessen is een ionisator en luchtreiniger aanwezig. Ook zal de ventilatie van de ruimte optimaal verzorgt worden. De lessen vinden plaats met zorg om elkaar.

Wat kan je aantrekken en mag je meenemen naar de les? Trek vooral makkelijk zittende, niet knellende kleding aan en neem een yoga mat mee. Als toebehoren zijn een extra verwarmend vest of sweater om tijdens de ontspanning aan te trekken en eventueel een kussentje en/of dekentje fijn om mee te nemen. Sommigen nemen een eigen flesje water mee. Voor starters heb ik tijdelijk een yoga mat ter beschikking.

Voor Yogamatten kan je eens kijken op: Yoga matten. Een dikte van meer dan 1 cm is wel aan te bevelen. Twee keer per jaar bieden ook de Aldi en Lidle brede en zachte yoga matten aan van meer dan 1 cm dikte. De gemiddelde prijs voor een redelijk goede mat ligt tussen de 15 en 25 euro!

Is het wel iets voor jou?

We hebben allemaal onze gemakken en ongemakken met ons lijf en ieder kent daarin zijn eigen lichaam als beste. Door met plezier te bewegen van ‘binnen uit’, aangepast aan jouw mogelijkheden, vanuit het milde contact met het eigen lichaam, kan je zonder te forceren op een luchtige manier ruimte, soepelheid en diepe ontspanning creëren. De bewegingen zijn vriendelijk en vloeiend en daarom op ieder niveau makkelijk te doen! Ieder op zijn/haar manier binnen de mogelijkheden die jouw lichaam heeft. Het lijkt mij een uitdaging om jou dat te laten ervaren! 

canstock14765618

This page has the following sub pages.