Informatie over de Yoga lessen

Natuurlijk Stromen met Yoga

in Meppel, Diever en Ruinen

GRATIS PROEFLES

Yoga voor iedereen

‘eenvoud – aarden – mindfulness’

zeer geschikt voor de actief oudere yoga belangstellende 

 Soepel bewegen met een geaard lijf! 

yoga6

Yoga in Meppel, Diever en Ruinen

is weer innerlijke rust ervaren en glimlachen naar jezelf

De lessen zijn maximaal Corona Proof! De lesruimte is groot en/of de groepsgrootte is klein, zodat we minimaal 2 meter afstand van elkaar kunnen hebben. Voor en na de les worden toiletten schoongemaakt, deurknoppen gereinigd en jullie wordt gevraagd je handen te reinigen voor binnenkomst. Ook is er een ionisator aanwezig die aerosolen aanpakt en neutraliseert.

YOGA in MEPPEL op dinsdag  (OOSTERBOER) gaat voorlopig niet door

  • dinsdag van 10.30 – 11.45 u

Waar: Wijkcentrum De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel – Oosterboer. Gelegen schuin tegenover het winkelcentrum, in laagbouw, naast de scholen, laatste gebouw.

Informatie over de kosten en wat je kan meenemen: zie hieronder

YOGA op woensdag in DIEVER  start per 16 juni 2021

  • woensdag van 10.30 – 11.45 u

Waar: Theaterzaal van Stad en Esch, Westeres 7, 7981 BC Diever

YOGA op donderdag in RUINEN  start per 17 juni 2021

  • donderdag van  10.30 – 11.45 u  

Waar: Wijngaard Runa, hoek Ruinerdijk/ Armweide 20, 7963 RT vlak buiten Ruinen

 

Nadere informatie:

  • Voor een losse les vraag ik € 10,00.
  • 3 lessen  kosten € 30,00  alleen geldig deze zomer!
  • Graag overmaken op:

NL77 TRIO 0198 4826 71  t.n.v. A.M. Kronenburg,  o.v.v. YOGA zomer 2021

 

Kan je een keer niet? Deze les kan misschien ingehaald worden in dezelfde yogaserie, in dezelfde of een andere door jou gekozen week en groep in Ruinen of Meppel. Het is dus mogelijk dat je 2x per week een les volgt op verschillende plekken! E.e.a. hangt wel af van de groepsgrootte van de groep waar je wilt inhalen. Laat het in ieder geval weten als je wilt inhalen.

Wat kan je aantrekken en mag je meenemen naar de les? Trek vooral makkelijk zittende, niet knellende kleding aan en neem een yoga mat mee. Als toebehoren zijn een extra verwarmend vest of sweater om tijdens de ontspanning aan te trekken en eventueel een kussentje en/of dekentje fijn om mee te nemen. Sommigen nemen een eigen flesje water mee. Voor starters heb ik tijdelijk een yoga mat ter beschikking.

Voor Yogamatten kan je eens kijken op: Yoga matten. Een dikte van meer dan 1 cm is wel aan te bevelen. Twee keer per jaar bieden ook de Aldi en Lidle brede en zachte yoga matten aan van meer dan 1 cm dikte. De gemiddelde prijs voor een redelijk goede mat ligt tussen de 15 en 25 euro!

Is het wel iets voor jou?

We hebben allemaal onze gemakken en ongemakken met ons lijf en ieder kent daarin zijn eigen lichaam als beste. Door met plezier te bewegen van ‘binnen uit’, aangepast aan jouw mogelijkheden, vanuit het milde contact met het eigen lichaam, kan je zonder te forceren op een luchtige manier ruimte, soepelheid en diepe ontspanning creëren. De bewegingen zijn vriendelijk en vloeiend en daarom op ieder niveau makkelijk te doen! Ieder op zijn/haar manier binnen de mogelijkheden die jouw lichaam heeft. Het lijkt mij een uitdaging om jou dat te laten ervaren! 

canstock14765618

This page has the following sub pages.