Ervaringen van deelnemers

Jannie

De Metamorfose Massage heeft mij vooral ontspanning gebracht. Ik doe de dagelijkse dingen nu bewuster. Ook heeft de massage mij geleerd om beter te kunnen loslaten, wat voor mij lastig is.

De cursus is laagdrempelig en je kunt gelijk met de opgedane kennis aan de slag. Zowel het geven als ontvangen ervoer ik als rustgevend. Ik vind het fijn om deze kennis in mijn rugzakje te hebben en ‘bofkonten’ te kunnen masseren als ze daar behoefte aan hebben. Op bezoek gaan bij iemand en dan i.p.v. te praten een ontspanningsmassage te geven!

‘Je mag er zijn zoals je voeten zijn’ … Het hebben van (uiterlijke) voetproblemen kan een belemmering zijn om voetmassage te ondergaan, tenminste dat was bij mij het geval. Ik heb last van schimmelnagels en daardoor huidproblemen. Maar juist door deze voetproblemen werden mijn voeten door de 5 medecursisten misschien wel met nog meer aandacht liefdevol gemasseerd. 
Dus als je hamertenen, halluxvalgus, eeltknobbels, zweetvoeten, platvoeten, schrale hakken, etc. hebt dan hoeft dat zeker geen belemmering te zijn. Je kunt dan ook  (door dit los te laten) genieten van deze heerlijke massage. 

Paula

Ik heb de metamorfose massage cursus gevolgd en vond het warme, knusse en liefdevolle bijeenkomsten. Je voelt je bij Annemieke op je gemak en de gesprekken waren open en respectvol naar elkaar. De massage is heerlijk om te geven, je wordt er zelf heel ontspannen van. Ik wissel regelmatig uit, ook via de oefenavonden, je raakt steeds diepere lagen aan in jezelf.

Zelf werk ik veel met deze massage in mijn dagelijkse werk met (beschadigde) kinderen en zie en ervaar het positieve effect wat deze aanraking op kinderen doet. Kinderen komen dichterbij hun gevoel, worden opener, rustiger en genieten van de positieve aanraking. De metamorfose massage  heeft mijn leven verrijkt en ook van degene die ik masseer.

Marijke

Het was weer bijzonder wat er ontstond tijdens de metamorfose oefenavond. Ik heb wat af gegaapt. En daardoor kwam er echt meer ruimte van binnen. Graag nog eens. Heerlijk.   

Greet

In 4 avonden de cursus metamorfose massage bij Annemieke gevolgd. Respect, rust, ontspanning, geen prestatie hoeven leveren en dat alles in een prettige huiselijke sfeer. De massage geven is bijna net zo ontspannend als het ontvangen, ik heb ervan genoten. Smaakt naar meer geven èn ontvangen! Ben dankbaar, het is als een cadeau aan mezelf.

Marianne

Wat een heerlijke massage. Wat een fijne relaxte cursus. Ik heb genoten. Het fijne is (ik had geen massage ervaring) dat ik deze metamorfose massage meteen met vertrouwen zelf kan geven!

Jolanda

Deze cursus was een feestje! In een fijne ontspannen sfeer theoretische kennis tot je krijgen en dit gelijk in de praktijk brengen/beleven. Heel prettig om een massage te ontvangen en ook het geven van deze massage is erg ontspannend. Daarnaast is het ook fijn dat je deze behandeling heel gemakkelijk aan jezelf kan geven.
spiegeling3b