Workshopdag De Helende Werking van de Natuur

Op zondag 12 oktober 2014 geef ik met Joan Beekhuis (natuurgeneeskundige) een trainingsdag rond De Helende Werking van de Natuur. De dag wordt gehouden in de nieuwe groepsruimte van De Hobbitstee. De voorbereidingen verlopen soepel, makkelijk en met veel plezier dus het gaat iets moois worden!

prachtige bladerenHet is een op ontspanning gerichte dag rond het thema “Aarden”, waar we weer in balans en dichter bij onszelf komen door ons o.m. te verbinden met de mooie natuur om ons heen. De dag wordt afgewisseld met natuurlijke yoga, meditatie en een ‘aandachts’ kruidenwandeling. Verder kan er genoten worden van aardingsoefeningen, ontmoeting, natuurbeleving en krijgt iedereen een persoonlijk astrologisch ‘aardings’ advies. Het is onze bedoeling De Helende Werking van de Natuur enkele keren in het jaar aan te bieden, steeds met een ander thema. 

De natuur helpt je te verbinden op een dieper niveau, met dat wat je werkelijk bent!

Inloop is vanaf 9.45 uur met koffie en thee, de van de themadag start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De bijdrage is € 60,- inclusief koffie/thee en biologisch vegetarische lunch. In overleg kan een gedeelte in natura betaald worden!

Adres: Leefgemeenschap De Hobbitstee, Van Zijlweg 3, 8351 HW Wapserveen (Drenthe)

Aanmelding kan bij Joan op 0522 252 973 of bij mij 06 3066 2272 Je mag ons ook mailen!

De-Hobbitstee