‘Dag vol Gezondheid’ met een Ode aan het Licht

In Het Landhotel van Diever

23 april

Een geheel verzorgde en ontspannen yoga & meditatie dag 

Deze relaxte dag en de prachtige omgeving dragen bij om tot ontspanning, rust en innerlijke harmonie te komen. De gemakkelijke en gezellige sfeer bieden kans om aandacht te geven aan jezelf en om heerlijk te genieten. Het geeft je een ‘boost’ om na een drukke en volle periode op adem, weer in verbinding en helemaal bij jezelf te komen. Kortom deze dag is een kado om aan jezelf of iemand anders te geven.

Het wordt een open en vriendelijke dag waar we op ongedwongen wijze met Natuurlijke Yoga, Lichaamswerk, Dru Meditatie en Mindfulness aan de slag gaan. Naar keuze kan zelfs een ontspannende en diep doorwerkende metamorfose massage op de voeten ontvangen worden. Voor deze extra te boeken aanrader zijn ervaren masseurs aanwezig!

De Natuurlijke Yoga is toegankelijk, eenvoudig en voor iedereen makkelijk te doen. De vloeiende en mindful uitgevoerde bewegingen werken effectief in op ons lichaam en onze geest; yoga meditatieze maken ons soepel, geven ruimte en ontspanning. Met de geleide- en stilte meditaties maar ook met de prachtige Gayatri Mantra brengen we een Ode aan het Licht. We zuiveren ons lichaam via de chakra’s, maar ook op cel niveau en laden onszelf op om met nieuwe, positieve en krachtige energie onze weg weer te vervolgen.

Yoga en Meditatie hebben een enorme positieve invloed op onze gezondheid en de wijze waarop we in het leven staan! Het is fijn om meer doorstroming in je lijf te ervaren en om te constateren dat je ‘uit je hoofd’ bent gegaan, meer ontspannen bent geworden en dichter bij jezelf bent gekomen. Deze relaxte ‘Dag vol Gezondheid’ met Yoga en Meditatie in Diever biedt daartoe alle mogelijkheden! 

De dag is inclusief uitgebreide vegetarische lunch en onbeperkt koffie, thee, koek en noten melange.

Kosten: € 75,-, met metamorfose massage € 90,-

Tijd: 10.00 – 16.30 u

rnd,726667

Waar: Landhotel te Diever, Groningerweg 6, 7981 LA Diever (Drenthe)

Nachtje slapen? Dat kan bij het Landhotel zelf! Zij stimuleren graag deze dag door een overnachting op vrijdag en/of zaterdag aan te bieden voor de na-seizoensprijs. Boeken kan alleen telefonisch of per email, de site geeft een andere prijs aan namelijk. Standaardkamer van € 93 voor € 77; weidekamer van € 109 voor € 88  

Contactgegevens Landhotel: tel. 0521 – 59 41 14, mail info@LandhotelDiever.nl

Annemieke Kronenburg begeleid deze dag. Mariet, Marijke, Tiny en Marga verzorgen de metamorfose massage.

Aanmelding en informatie:  mail naar amkronenburg@gmail.com of bel 06 3066 2272

Betaling: Nadat ontvangst van betaling is deelname verzekerd. Bij annulering langer dan een week voor aanvang worden € 15,- administratie kosten in rekening gebracht. Binnen een week  voor aanvang is geen restitutie meer mogelijk.