Bedrijfsyoga en yoga tijdens conferenties/trainingsdagen

Natuurlijke Yoga in bedrijven

Met aandacht voor ontspanning en beweging op de werkvloer investeert u in de gezondheid van uzelf en uw medewerkers. De adem- en ontspanningsoefeningen verfrissen de geest en ontspannen het lichaam; lichaam en geest raken weer verbonden met elkaar. Yogabeoefening genereert meer energie en maakt het lichaam weer soepel en krachtiger. En het hoofd wordt ontlast, door aarding daalt de energie in het lichaam waardoor meer rust en balans ervaren wordt.

 Bedrijfsyoga draagt bij aan een positieve werksfeer en dringt ziekteverzuim terug! 

Aangetoond is dat yoga een positief effect heeft op RSI, stress, schouder-, rug- en nekklachten en preventief werkt tegen burn-out. Door yoga wordt eerder onnodige spanning herkent, zodat bijtijds door subtiele verandering ontspanning kan plaatsvinden. De combinatie van yoga en mindfulness werkt kalmerend, het verhoogt de concentratie en versterkt de verbinding tussen lichaam en geest.

Wat kan verwacht worden

Afhankelijk van de vraag wordt er accent gelegd op activatie van het lichaayoga3m, oefeningen specifiek voor de nek – schouders en rug, oefeningen om de hoge (hoofd) energie in balans te brengen en ademoefeningen. Er wordt uitgebreid aandacht gegeven aan diverse ontspanningstechnieken w.o. mindfulness.

De oefeningen zijn niet ingewikkeld en makkelijk voor iedereen te doen. Er wordt individueel advies gegeven en gestimuleerd de positieve bevindingen mee te nemen naar de werkvloer en het dagelijkse leven. 

Met bedrijfsyoga investeert u in de gezondheid van uw werknemers èn het bedrijf!

Welke vraag heeft U?

Is de yoga voor u persoonlijk bedoeld of voor een groep? Aan welk tijdstip van de dag zit u te denken en hoelang mag de yoga les duren? Is er ruimte beschikbaar in uw bedrijf? Wilt u accent op activatie, ontspanning of meditatie? Is de yoga bedoeld tijdens het werk of als onderdeel van een trainingsdag, bedrijfsuitje, congres of vergadering?

De Yoga wordt aangepast aan de wensen en mogelijkheden van u en uw bedrijf!

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden die Natuurlijk Stromen voor u heeft